Categorieen
Aanmelden

Nieuwe aanmelding.
wachtwoord kwijt?
Informatie
Retourvoorwaarden Retourvoorwaarden

Retourvoorwaarden

Voor het retour zenden van uw bestelling verzoeken wij u vriendelijk kontakt met ons op te nemen via 0527-820085 of info@haardhoutonline.nl.

U ontvangt dan van ons via e-mail een retourdocument dat volledig ingevuld kunt toevoegen aan de retourzending. Retourzendingen zonder volledig ingevuld retourdocument en kopie factuur/pakbon worden niet in behandeling genomen.

Retourzenden pakket

U kunt de goederen, voldoende gefrankeerd, retour sturen in de zo oorspronkelijk mogelijke verpakking. Voeg de kopie factuur/pakbon en het volledig ingevulde retourdocument toe. De goederen dienen binnen 21 dagen na aankoop retour gestuurd te worden.
 
Na ontvangst van de goederen wordt uw retourzending in behandeling genomen en wordt u bericht over de verdere afhandeling.
  
Retourzenden Pallet
 
U kunt de pallet zelf retourzenden. Voeg de kopie factuur/pakbon en het volledig ingevulde retourdocument toe .  
 
Wij kunnen de pallet ook retour halen. U kunt het retourbedrag dan aanvragen via info@haardhoutonline.l of telefonisch via 0527-820085. Voeg ook hier de kopie factuur/pakbon en het volledig ingevulde retourdocument toe .
 
Na ontvangst van de goederen wordt uw retourzending in behandeling genomen en wordt u bericht over de verdere afhandeling. Eventuele vergoeding van het aankoopbedrag vindt binnen 30 dagen plaats.

Retouradres

Haardhoutonline.nl
Nieuwlandenlaan 8
8302 LM  Emmeloord

Voor specifieke retourvoorwaarden verwijzen wij u naar onze leveringsvoorwaarden.

Ga verder
Reviews
Er zijn geen reviews over dit product. Wees de eerste!
Copyright © 2019 HaardhoutOnline.nl. Development and design by MARK-APP